Doe mee!

Sluit je aan bij het ABPfossielvrij-campagneteam, en help bijvoorbeeld met de organisatie van een evenement, het zoeken van media-aandacht of het doen van onderzoek. Mail naar chris@abpfossielvrij.nl om je op te geven.

Wat kan je verder doen? In de basis:

  • Teken de petitie
  • Verspreid de petitie onder collega’s, vrienden, familie, etc.
  • Bespreek het met je collega’s op de nieuwjaarsborrel, in de lerarenkamer, op kantoor, e.d. Hang een postertje op bij het kopieerapparaat. Of plaats een nieuwsberichtje in een interne nieuwsbrief, een vakblad, een forum etc.; jij weet immers het beste wat je collega’s en vakgenoten lezen.

En meer:

  • Sluit je aan bij het ABPfossielvrij-campagneteam, en help bijvoorbeeld met de organisatie van een evenement, het zoeken van media-aandacht of het doen van onderzoek. Mail naar chris@abpfossielvrij.nl om je op te geven.
  • Roep je universiteit of hogeschool, gemeente, op zélf fossielvrij te worden en dan ook (vanuit rol van werkgever) het ABP aan te schrijven om fossielvrij te worden.
  • Als je niet bij ABP zit: start een soortgelijke campagne voor je eigen pensioenfonds. Neem contact op met liset@350.org voor info.


Tot slot nog een postertje voor naast het kopieerapparaat, op het prikbord, in de lerarenkamer, etc.

ABP-fossielvrij-banner-2

ABP-fossielvrij-banner-waarschuwing

ABP-fossielvrij-banner-onderwijs

ABPfossielvrij-poster-1

ABP-fossielvrij-banner-fossiel-passe

ABP Posters03-02

ABP Posters03-04

ABP Posters03-06

ABPfossielvrij.10mei